Welke merken van grasrobots bieden jullie aan bij Van Diest?

STIHL heeft al meer dan 90 jaar ervaring in motormachines en tuingereedschap. Hun grasrobotten zijn daarom ook van degelijke kwaliteit en zijn zeker een aanrader voor iedereen die de grasrobotsector aan het verkennen is. Hun robotmaaiers kunnen gazons tot 5.000 m2 aan en met hellingen tot 45-55%. Hellingssensoren passen de snelheid aan op oneffen terreinen, waardoor het gras overal gelijkmatig kan worden afgereden. Connecteren via Bluetooth, WLAN op de mobiele telefoon, STIHL voorziet het allemaal.

Husqvarna specialiseert zich in robotmaaiers die individueel een gazon tot 5.000 m2 kunnen maaien. Ze bieden kwaliteitsvolle robots aan die complexe gazons met een hellingsgraad van zelfs tot 70% aankunnen. Op technologisch vlak, doet Husqvarna zeker ook niet onder. Tilsensoren, diefstal volgsystemen, objectdetectie, draadloos maaien… het kan allemaal. Door de diversiteit binnen hun grote assortiment, vormen zij de ideale partner voor zij die interesse hebben in een grasrobot.

Kress vormt sinds 1966 het vertrouwensmerk voor professionele gebruikers van elektrische gereedschappen. Ze staan bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. De grasrobots kunnen gazons maaien tot maar liefst 24.000 m2 en met een hellingsgraad tot 40%. Kress biedt zowel draadloze robotmaaiers als maaiers met grensdraad aan, wat het assortiment alsook de mogelijkheden groter maakt. Obstakeldetectie kan bij sommige modellen ook opgenomen worden in het pakket. Op vlak van technologie staan zij ook zeer ver: alles is bestuurbaar via de app zodat je het onderhoud van jouw gazon tot in de puntjes kan bepalen zonder zelf het werk te hoeven doen.

Segway mag dan wel een kleiner assortiment hebben aan grasrobots, maar dat wil zeker niet zeggen dat ze onderdoen op vlak van kwaliteit. Hun Navimow modellen bereiken een moeilijk te evenaren niveau als het neerkomt op draadloos maaien. Ze kunnen terreinen aan tot 3.000 m2 met een helling tot 45%. De grasrobot kan ook makkelijk ingesteld en bestuurd worden via de Navimow app.